Verticaal Tuinieren

Veritcaal tuinieren Voorbeeld 1

In een kleine tuin of op een balkon kun je alle ruimte die er is wel gebruiken om te zitten. Efficiënt tuinieren is hier een must.
Verticaal tuinieren (vertical gardening) biedt hier uitkomst.


Met steigerhout kun je een mooi verticaal plantenrek maken. Door deze houten plantenbak in een passende kleur te verven zorg je dat het geheel niet echt opvallend aanwezig is en de planten volledig tot hun recht komen.

Ook kun je bij de bouwmarkt betongaas halen en dat bevestigen op de muur. Vervolgens hang je daar bloempotten aan met jou favoriete planten. Ben je kookgek? Dan vul je de potten natuurlijk met je meest gebruikte kruiden.

Wil je het wat luxer aanpakken? Dan kun je ook een hele wand bekleden met bepaalde panelen waar een assortiment planten in wordt gezet. Dit kunnen hangplanten, zomerbloeiers, vetplanten etc. zijn. Er zijn tuinbedrijven die gespecialiseerd zijn in deze manier van tuinieren. En kun je optimaal genieten van een oase van groen!

Disclaimer

Petra van den Berg/pH vitaal (verder te noemen pH vitaal) besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid van alle informatie op deze website. Het betreft mijn persoonlijke visie op een gezonde leefstijl en is niet bedoeld als vervanging van begeleiding door een therapeut of arts. pH vitaal is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. pH vitaal kan hiervoor dan ook niet aansprakelijk worden gesteld. Op de inhoud van deze website rust auteursrecht. De inhoud mag, op welke wijze dan ook, niet worden openbaar gemaakt of verspreid zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van pH vitaal.