Bel direct
Interieuradvies Sassenheim

Interieuradvies Sassenheim: Een plaats waar oude elementen harmonieus samengaan met eigentijdse trends om een unieke sfeer te vormen. Of je nu inspiratie zoekt voor je eigen woning of behoefte hebt aan hulp van een professional, hier krijg je een goed advies en creatieve oplossingen die volledig aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en wensen.

Ontdek de mogelijkheden! Online advies

Interieuradvies Sassenheim met de hulp van Huyze de Tulp

Een combinatie van geschiedenis en modern

Het interieuradvies in Sassenheim weerspiegelt de rijke geschiedenis van deze woonplaats. De ontwerper combineert oude details met eigentijdse trends om een moderne sfeer te creëren.

De interieurs van zowel woningen als bedrijven worden gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen, gecombineerd met accenten van staal en glas. Dit zorgt voor een prettige sfeer die tegelijkertijd strak en modern aanvoelt. Originele details, zoals houten balken en klassieke kozijnen, worden vaak benadrukt door ze te combineren met strakke moderne meubels en kunst, wat resulteert in een spannend contrast.

Ook in Sassenheim speelt duurzaamheid een grote belangrijke rol. Zowel de ontwerper als de bewoners geven de voorkeur aan het gebruik van duurzame materialen en milieuvriendelijke oplossingen. Dit is gunstig voor mens en milieu.

Of je nu een oud pand hebt of een modern appartement bezit, de interieurdesigner weet precies hoe ze de unieke elementen van deze ruimte kan accentueren en verbeteren. Door een goede samenwerking met de klanten, biedt ze oplossingen op maat die mooi aansluiten bij hun levensstijl en ideeën.

Bekijk hier recente projecten

 • Restyling woonkamer Sassenheim zijkant

  Restyling woonkamer Sassenheim

  Er wordt een stuk bij de woning gebouwd met terrasdeuren en nu weten we eigenlijk niet zo goed hoe we onze woonkamer en keuken moeten inrichten. Wens: Rustige kleuren, warmte, plaats voor speelgoed en bij het nieuwe interieurontwerp graag ook een mooi lichtplan. De eettafel en stoelen willen we graag behouden.

 • Justin-5

  Office styling kantoor Amsterdam

  “De kantoorruimte is nogal donker en er is een akoestisch probleem wat we graag willen oplossen.“ In samenwerking met projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Door lichtere kleuren op de wanden met een gemêleerde moswand als eyecatcher op de achterwand, in …

 • Alphen-5

  Office styling Alphen a/d Rijn

  Aanleiding “De inrichting van deze ruimte is heel erg gedateerd en is toe aan een flinke opfrisser. De wens is een restyling in de Scandinavische sfeer.” In samenwerking met de projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Er is gewerkt met ovale vlakken in de vloer om […]

Online interieuradvies

Iedereen is uniek, net als elk interieur

Heb je geen tijd om langs te komen of ga je voor gemak? Ook digitaal is het mogelijk om stylingadvies te krijgen. Allereest plannen we een afspraak. Via de e-mail ontvang ik je vragen en als ondersteuning kun je wat foto’s van je huidige interieur meesturen. Zo krijg ik een beeld van de huidige situatie en kan ik door middel van je vragen een idee vormen.

Daarna plannen we een digitale-afspraak zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Maak een afspraak