Bel direct
Interieurdesign Noordwijk

Interieurdesign in Noordwijk. Een badplaats aan de Noordzee met een mooi strand waar veel kenmerkende elementen met hedendaagse trends worden gecombineerd om een tijdloze esthetiek te creëren. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je eigen woning of de hulp inschakelt van een professional zoals een interieurdesigner.

Ontdek de mogelijkheden! Online advies

Interieurdesign Noordwijk met de hulp van Huyze de Tulp

Een perfecte mix van strand, geschiedenis en hedendaags design

Het interieurdesign in Noordwijk weerspiegelt de combinatie van de boulevard met het strand met daarnaast een dorps karakter maar met de allure van een grote badplaats waar ontwerpers de elementen van historische waarde combineren met eigentijdse trends om een tijdloze sfeer te creëren.

De Noordwijkse interieurs kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen in combinatie met staal en glas. Het zorgt voor een cosy sfeer waarin men graag verblijft. Door de originele architectonische details te behouden blijft het karakter van de woning of het bedrijfspand bestaan. Door toevoeging van eigentijdse elementen ontstaat er een spannend contrast.

Duurzaamheid speelt natuurlijk ook in Noordwijk een belangrijke rol. De ontwerper en ook bewoners kiezen vaker voor duurzame materialen en energie vriendelijke oplossingen. Dit is goed voor het welzijn van de mens als ook voor het milieu.

Of je nu een oud pand met veel geschiedenis heb in Noordwijk-binnen hebt of een modern appartement aan de boulevard in Noordwijk aan zee, de interieurdesigners in Noordwijk weten heel goed hoe ze deze karakteristieke elementen van de ruimte kunnen behouden en benadrukken. Er wordt in samenwerking met de klant de beste oplossing geboden om een ruimte te creëren waar ze zich prettig voelen en die past bij de levensstijl van deze bewoners.

Bekijk hier recente projecten

 • Restyling woonkamer Sassenheim zijkant

  Restyling woonkamer Sassenheim

  Er wordt een stuk bij de woning gebouwd met terrasdeuren en nu weten we eigenlijk niet zo goed hoe we onze woonkamer en keuken moeten inrichten. Wens: Rustige kleuren, warmte, plaats voor speelgoed en bij het nieuwe interieurontwerp graag ook een mooi lichtplan. De eettafel en stoelen willen we graag behouden.

 • Justin-5

  Office styling kantoor Amsterdam

  “De kantoorruimte is nogal donker en er is een akoestisch probleem wat we graag willen oplossen.“ In samenwerking met projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Door lichtere kleuren op de wanden met een gemêleerde moswand als eyecatcher op de achterwand, in …

 • Alphen-5

  Office styling Alphen a/d Rijn

  Aanleiding “De inrichting van deze ruimte is heel erg gedateerd en is toe aan een flinke opfrisser. De wens is een restyling in de Scandinavische sfeer.” In samenwerking met de projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Er is gewerkt met ovale vlakken in de vloer om […]

Online interieuradvies

Iedereen is uniek, net als elk interieur

Heb je geen tijd om langs te komen of ga je voor gemak? Ook digitaal is het mogelijk om stylingadvies te krijgen. Allereest plannen we een afspraak. Via de e-mail ontvang ik je vragen en als ondersteuning kun je wat foto’s van je huidige interieur meesturen. Zo krijg ik een beeld van de huidige situatie en kan ik door middel van je vragen een idee vormen.

Daarna plannen we een digitale-afspraak zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Maak een afspraak