Bel direct
Interieuradvies Noordwijkerhout

Interieuradvies Noordwijkerhout: Een dorp in het hart van de bollenstreek waar traditionele elementen mooi samengaan met hedendaagse trends om een unieke sfeer te vormen. Of je nu inspiratie zoekt voor je eigen woning of behoefte hebt aan hulp van een deskundige, hier krijg je een goed advies en originele oplossingen die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en wensen.

Ontdek de mogelijkheden! Online advies

Interieuradvies Noordwijkhout met de hulp van Huyze de Tulp

Een mooie mix van geschiedenis en modern

Het interieuradvies in Noordwijkerhout weerspiegelt de rijke geschiedenis van deze woonplaats in het hart van de bollenstreek. De ontwerper combineert oude details op creatieve wijze met eigentijdse trends om een moderne sfeer te creëren.

De interieurs van zowel woningen als bedrijven worden gekenmerkt door het gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals hout en steen, gecombineerd met accenten zoals staal en glas. Zo ontstaat een fijne sfeer die eveneens strak en modern aanvoelt. Het behouden van originele details, zoals houten balken en klassieke kozijnen wordt vaak benadrukt door daarnaast gebruik te maken van strak design meubilair in combinatie met kunst, wat resulteert in een verrassend contrast.

Ook duurzaamheid speelt een grote rol in interieuradvies in Noordwijkerhout. De ontwerper kiest steeds vaker samen met de bewoners voor duurzame materialen en milieuvriendelijke oplossingen. Dit is gunstig voor zowel het milieu als de gezondheid en het welzijn van de bewoners.

Of je nu een mooi historisch pand hebt of een nieuwbouw appartement bezit, de interieurdesigner weet goed hoe ze de unieke details van deze ruimte kan benadrukken en verbeteren. Door een goede samenwerking met de klanten, biedt ze oplossingen in maatwerk die zeer goed aansluiten bij hun levensstijl en ideeën.

Bekijk hier recente projecten

 • Restyling woonkamer Sassenheim zijkant

  Restyling woonkamer Sassenheim

  Er wordt een stuk bij de woning gebouwd met terrasdeuren en nu weten we eigenlijk niet zo goed hoe we onze woonkamer en keuken moeten inrichten. Wens: Rustige kleuren, warmte, plaats voor speelgoed en bij het nieuwe interieurontwerp graag ook een mooi lichtplan. De eettafel en stoelen willen we graag behouden.

 • Justin-5

  Office styling kantoor Amsterdam

  “De kantoorruimte is nogal donker en er is een akoestisch probleem wat we graag willen oplossen.“ In samenwerking met projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Door lichtere kleuren op de wanden met een gemêleerde moswand als eyecatcher op de achterwand, in …

 • Alphen-5

  Office styling Alphen a/d Rijn

  Aanleiding “De inrichting van deze ruimte is heel erg gedateerd en is toe aan een flinke opfrisser. De wens is een restyling in de Scandinavische sfeer.” In samenwerking met de projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Er is gewerkt met ovale vlakken in de vloer om […]

Online interieuradvies

Iedereen is uniek, net als elk interieur

Heb je geen tijd om langs te komen of ga je voor gemak? Ook digitaal is het mogelijk om stylingadvies te krijgen. Allereest plannen we een afspraak. Via de e-mail ontvang ik je vragen en als ondersteuning kun je wat foto’s van je huidige interieur meesturen. Zo krijg ik een beeld van de huidige situatie en kan ik door middel van je vragen een idee vormen.

Daarna plannen we een digitale-afspraak zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Maak een afspraak