Bel direct
Interieuradvies horeca

Bij het ontwerpen van een horecagelegenheid is het van essentieel belang om een omgeving te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is, met een sterke focus op de totale beleving. Een doordacht interieurontwerp kan niet alleen de efficiëntie en het welzijn van uw team verbeteren, maar ook een positieve indruk maken op uw gasten, wat bijdraagt aan klantloyaliteit en terugkerende bezoeken.

Ontdek de mogelijkheden! Online advies

Interieuradvies horeca met de hulp van Huyze de Tulp

Een perfecte combinatie van functionaliteit en sfeer en beleving

Met onze ervaring en oog voor detail, zorgen we in de horeca voor een interieurontwerp dat nauwkeurig de identiteit van je zaak weerspiegelt, en dat een positieve impact heeft op zowel medewerkers als gasten.

Duurzaamheid staat centraal in ons interieurontwerp voor de horeca. Samen met onze opdrachtgevers kiezen we bewust voor milieuvriendelijke materialen en energie-efficiënte oplossingen. Deze keuzes dragen niet alleen bij aan het milieu, maar bevorderen ook de gezondheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers.

Of het nu gaat om een historisch pand in het stadscentrum of een nieuwgebouwde accommodatie, de interieurontwerper is bedreven in het accentueren en verbeteren van de unieke kenmerken van jouw horecagelegenheid. Er wordt veel waarde gehecht aan een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, zodat er maatwerkoplossingen kunnen worden geboden die perfect aansluiten bij hun visie en bedrijfscultuur.

Bekijk hier recente projecten

 • Restyling woonkamer Sassenheim zijkant

  Restyling woonkamer Sassenheim

  Er wordt een stuk bij de woning gebouwd met terrasdeuren en nu weten we eigenlijk niet zo goed hoe we onze woonkamer en keuken moeten inrichten. Wens: Rustige kleuren, warmte, plaats voor speelgoed en bij het nieuwe interieurontwerp graag ook een mooi lichtplan. De eettafel en stoelen willen we graag behouden.

 • Justin-5

  Office styling kantoor Amsterdam

  “De kantoorruimte is nogal donker en er is een akoestisch probleem wat we graag willen oplossen.“ In samenwerking met projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Door lichtere kleuren op de wanden met een gemêleerde moswand als eyecatcher op de achterwand, in …

 • Alphen-5

  Office styling Alphen a/d Rijn

  Aanleiding “De inrichting van deze ruimte is heel erg gedateerd en is toe aan een flinke opfrisser. De wens is een restyling in de Scandinavische sfeer.” In samenwerking met de projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Er is gewerkt met ovale vlakken in de vloer om […]

Online interieuradvies

Iedereen is uniek, net als elk interieur

Heb je geen tijd om langs te komen of ga je voor gemak? Ook digitaal is het mogelijk om stylingadvies te krijgen. Allereest plannen we een afspraak. Via de e-mail ontvang ik je vragen en als ondersteuning kun je wat foto’s van je huidige interieur meesturen. Zo krijg ik een beeld van de huidige situatie en kan ik door middel van je vragen een idee vormen.

Daarna plannen we een digitale-afspraak zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Maak een afspraak