Bel direct
Interieurontwerp Katwijk

Interieurontwerp Katwijk: Een prachtig dorp aan de Noordzee waar veel traditionele details worden gecombineerd met hedendaagse trends om een moderne sfeer te creëren. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je eigen appartement, woning of vakantiewoning of de hulp van een interieurontwerper.

Ontdek de mogelijkheden! Online advies

Interieurontwerp Katwijk met de hulp van Huyze de Tulp

Een mooie combinatie van traditie en moderniteit

Interieurontwerp Katwijk weerspiegelt de geschiedenis van dit dorp. Interieurontwerpers die de traditionele details combineren met eigentijdse trends om een hedendaagse sfeer te creëren.

De interieurs in Katwijkse woningen en bedrijven kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen in combinatie met stoere accenten zoals staal en glas. Dit zorgt voor een sfeervolle uitstraling die toch strak en modern aanvoelt. Het behoud van originele details, zoals houten balken en klassieke raamkozijnen, wordt vaak gecombineerd met moderne designmeubilair en kunst, waardoor een mooi contrast ontstaat.

Duurzaamheid speelt een grote rol in het interieurontwerp in Katwijk. De interieurontwerper en bewoners kiezen vaker voor duurzame materialen en milieuvriendelijke oplossingen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar draagt ook bij aan de gezondheid en het welzijn van de bewoners.

Of je nu een historisch pand hebt of een modern appartement in Katwijk, de interieurontwerper weet precies hoe ze de bijzondere details van je ruimte kan benadrukken en verbeteren. In samenwerking met haar klanten en biedt ze maatwerk oplossingen die perfect passen bij hun levensstijl en wensen.

Bekijk hier recente projecten

 • Restyling woonkamer Sassenheim zijkant

  Restyling woonkamer Sassenheim

  Er wordt een stuk bij de woning gebouwd met terrasdeuren en nu weten we eigenlijk niet zo goed hoe we onze woonkamer en keuken moeten inrichten. Wens: Rustige kleuren, warmte, plaats voor speelgoed en bij het nieuwe interieurontwerp graag ook een mooi lichtplan. De eettafel en stoelen willen we graag behouden.

 • Justin-5

  Office styling kantoor Amsterdam

  “De kantoorruimte is nogal donker en er is een akoestisch probleem wat we graag willen oplossen.“ In samenwerking met projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Door lichtere kleuren op de wanden met een gemêleerde moswand als eyecatcher op de achterwand, in …

 • Alphen-5

  Office styling Alphen a/d Rijn

  Aanleiding “De inrichting van deze ruimte is heel erg gedateerd en is toe aan een flinke opfrisser. De wens is een restyling in de Scandinavische sfeer.” In samenwerking met de projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Er is gewerkt met ovale vlakken in de vloer om […]

Online interieuradvies

Iedereen is uniek, net als elk interieur

Heb je geen tijd om langs te komen of ga je voor gemak? Ook digitaal is het mogelijk om stylingadvies te krijgen. Allereest plannen we een afspraak. Via de e-mail ontvang ik je vragen en als ondersteuning kun je wat foto’s van je huidige interieur meesturen. Zo krijg ik een beeld van de huidige situatie en kan ik door middel van je vragen een idee vormen.

Daarna plannen we een digitale-afspraak zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Maak een afspraak