Bel direct
Interieurontwerp Lisse

Interieurontwerp Lisse: Een mooi dorp in de bollenstreek waar veel oude elementen worden gecombineerd met eigentijdse trends worden gecombineerd om een tijdloze sfeer te creëren. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je eigen huis of de hulp wilt van een interieurontwerper.

Ontdek de mogelijkheden! Online advies

Interieurontwerp Lisse met de hulp van Huyze de Tulp

Een mooie mix van traditioneel en modern

Interieurontwerp Lisse weerspiegelt de rijke historie van dit dorp in de bollenstreek. De interieurontwerper die traditionele elementen mooi combineert met trends van nu om een eigentijdse sfeer te creëren.

De interieurs in de huizen en bedrijven in Lisse kenmerken zich door het gebruik van diverse materialen zoals hout en steen in combinatie met moderne accenten zoals staal en glas. Dit zorgt ervoor dat er een warme uitnodigende sfeer ontstaat die strak en modern aanvoelt. Door het behoud van originele details, zoals houten balken en klassieke raamkozijnen die vaak worden gecombineerd met modern designmeubilair, zorgt ervoor dat er een mooi contrast ontstaat.

In Lisse speelt ook duurzaamheid een grote rol. De interieurontwerper en de bewoners kiezen samen vaker voor milieuvriendelijke materialen en duurzame oplossingen. Dit draagt bij aan het welzijn van de bewoners als ook de gezondheid en is daarnaast goed voor het milieu.

Of je nu een oud pand hebt in het centrum, of een modern appartement, de interieurontwerper weet precies hoe ze de unieke details van je ruimte kan benadrukken en verbeteren. Ze heeft een nauwe samenwerking met haar klanten om maatwerk oplossingen te bieden die goed passen bij hun levensstijl en wensen.

Bekijk hier recente projecten

 • Restyling woonkamer Sassenheim zijkant

  Restyling woonkamer Sassenheim

  Er wordt een stuk bij de woning gebouwd met terrasdeuren en nu weten we eigenlijk niet zo goed hoe we onze woonkamer en keuken moeten inrichten. Wens: Rustige kleuren, warmte, plaats voor speelgoed en bij het nieuwe interieurontwerp graag ook een mooi lichtplan. De eettafel en stoelen willen we graag behouden.

 • Justin-5

  Office styling kantoor Amsterdam

  “De kantoorruimte is nogal donker en er is een akoestisch probleem wat we graag willen oplossen.“ In samenwerking met projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Door lichtere kleuren op de wanden met een gemêleerde moswand als eyecatcher op de achterwand, in …

 • Alphen-5

  Office styling Alphen a/d Rijn

  Aanleiding “De inrichting van deze ruimte is heel erg gedateerd en is toe aan een flinke opfrisser. De wens is een restyling in de Scandinavische sfeer.” In samenwerking met de projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Er is gewerkt met ovale vlakken in de vloer om […]

Online interieuradvies

Iedereen is uniek, net als elk interieur

Heb je geen tijd om langs te komen of ga je voor gemak? Ook digitaal is het mogelijk om stylingadvies te krijgen. Allereest plannen we een afspraak. Via de e-mail ontvang ik je vragen en als ondersteuning kun je wat foto’s van je huidige interieur meesturen. Zo krijg ik een beeld van de huidige situatie en kan ik door middel van je vragen een idee vormen.

Daarna plannen we een digitale-afspraak zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Maak een afspraak