Bel direct
Interieurontwerp Sassenheim

Interieurontwerp Sassenheim: Een prachtig dorp in de bollenstreek waar mooie historische elementen met moderne trends worden gecombineerd om een eigentijdse sfeer te creëren. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je eigen woning of de hulp van een interieurontwerper.

Ontdek de mogelijkheden! Online advies

Interieurontwerp Sassenheim met de hulp van Huyze de Tulp

Een mooie combinatie van oude details en moderniteit

Interieurontwerp Sassenheim weerspiegelt de geschiedenis van dit dorp in de bollenstreek. Interieurontwerpers combineren de traditionele elementen met eigentijdse trends om een moderne sfeer te creëren.

De interieurs in Voorhoutse woningen en bedrijven kenmerken zich door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals hout en steen in combinatie met eigentijdse accenten zoals staal en glas, wat zorgt voor een warme, uitnodigende sfeer die toch strak en modern aanvoelt. Door het behoud van originele architectonische details, zoals houten balken en klassieke raamkozijnen die vaak wordt gecombineerd met moderne  designmeubels en kunstwerken, ontstaat een spannend contrast.

Ook speelt duurzaamheid een grote rol in het interieurontwerp van Sassenheim. De interieurontwerper kiest samen met de opdrachtgevers steeds vaker voor milieuvriendelijke materialen en duurzame oplossingen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar draagt ook bij aan het welzijn en de gezondheid van de bewoners.

Of je nu een historisch pand hebt in het centrum, of een nieuwbouwappartement aan de rand van het dorp, de interieurontwerper weet precies hoe ze de unieke details van je ruimte kan accentueren en verbeteren. Ze heeft een nauwe samenwerking met haar klanten om op oplossingen op maat te bieden die perfect passen bij hun levensstijl en ideeën.

Bekijk hier recente projecten

 • Restyling woonkamer Sassenheim zijkant

  Restyling woonkamer Sassenheim

  Er wordt een stuk bij de woning gebouwd met terrasdeuren en nu weten we eigenlijk niet zo goed hoe we onze woonkamer en keuken moeten inrichten. Wens: Rustige kleuren, warmte, plaats voor speelgoed en bij het nieuwe interieurontwerp graag ook een mooi lichtplan. De eettafel en stoelen willen we graag behouden.

 • Justin-5

  Office styling kantoor Amsterdam

  “De kantoorruimte is nogal donker en er is een akoestisch probleem wat we graag willen oplossen.“ In samenwerking met projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Door lichtere kleuren op de wanden met een gemêleerde moswand als eyecatcher op de achterwand, in …

 • Alphen-5

  Office styling Alphen a/d Rijn

  Aanleiding “De inrichting van deze ruimte is heel erg gedateerd en is toe aan een flinke opfrisser. De wens is een restyling in de Scandinavische sfeer.” In samenwerking met de projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Er is gewerkt met ovale vlakken in de vloer om […]

Online interieuradvies

Iedereen is uniek, net als elk interieur

Heb je geen tijd om langs te komen of ga je voor gemak? Ook digitaal is het mogelijk om stylingadvies te krijgen. Allereest plannen we een afspraak. Via de e-mail ontvang ik je vragen en als ondersteuning kun je wat foto’s van je huidige interieur meesturen. Zo krijg ik een beeld van de huidige situatie en kan ik door middel van je vragen een idee vormen.

Daarna plannen we een digitale-afspraak zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Maak een afspraak