Bel direct
Interieuradvies Lisse

Interieuradvies Lisse: Een plek waar klassieke elementen naadloos samengaan met moderne trends om een tijdloze sfeer te creëren. Of je nu op zoek bent naar ideeën voor je eigen huis of professionele begeleiding nodig hebt, hier krijg je deskundig advies en creatieve oplossingen die perfect aansluiten bij jou persoonlijke stijl en wensen.

Ontdek de mogelijkheden! Online advies

Interieuradvies Lisse met de hulp van Huyze de Tulp

Een mooie combinatie van geschiedenis en modern

Het interieuradvies in Lisse: weerspiegelt de rijke geschiedenis van deze plaats, waarbij de ontwerper traditionele elementen combineert met hedendaagse trends om een tijdloze esthetiek te creëren.

De interieurs van de woningen en bedrijven kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen, gecombineerd met moderne accenten zoals metaal en glas. Dit resulteert in een warme, uitnodigende sfeer die tegelijkertijd strak en modern aanvoelt. Het behoud van originele architectonische details, zoals houten balken en klassieke raamkozijnen, wordt vaak gecombineerd met minimalistische meubels en kunstwerken, waardoor een boeiend contrast ontstaat.

Duurzaamheid is een belangrijke factor in het interieuradvies, zelfs in Lisse. Zowel de ontwerper als de bewoners geven de voorkeur aan milieuvriendelijke materialen en energiezuinige oplossingen. Dit is gunstig voor zowel het milieu als de gezondheid en het welzijn van de bewoners.

Of je nu een historisch pand bezit of een modern appartement hebt, de interieurontwerper weet precies hoe ze de unieke kenmerken van je ruimte kan benadrukken en verbeteren. Door nauw samen te werken met klanten, biedt ze op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij hun levensstijl en esthetische voorkeuren.

Bekijk hier recente projecten

 • Restyling woonkamer Sassenheim zijkant

  Restyling woonkamer Sassenheim

  Er wordt een stuk bij de woning gebouwd met terrasdeuren en nu weten we eigenlijk niet zo goed hoe we onze woonkamer en keuken moeten inrichten. Wens: Rustige kleuren, warmte, plaats voor speelgoed en bij het nieuwe interieurontwerp graag ook een mooi lichtplan. De eettafel en stoelen willen we graag behouden.

 • Justin-5

  Office styling kantoor Amsterdam

  “De kantoorruimte is nogal donker en er is een akoestisch probleem wat we graag willen oplossen.“ In samenwerking met projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Door lichtere kleuren op de wanden met een gemêleerde moswand als eyecatcher op de achterwand, in …

 • Alphen-5

  Office styling Alphen a/d Rijn

  Aanleiding “De inrichting van deze ruimte is heel erg gedateerd en is toe aan een flinke opfrisser. De wens is een restyling in de Scandinavische sfeer.” In samenwerking met de projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Er is gewerkt met ovale vlakken in de vloer om […]

Online interieuradvies

Iedereen is uniek, net als elk interieur

Heb je geen tijd om langs te komen of ga je voor gemak? Ook digitaal is het mogelijk om stylingadvies te krijgen. Allereest plannen we een afspraak. Via de e-mail ontvang ik je vragen en als ondersteuning kun je wat foto’s van je huidige interieur meesturen. Zo krijg ik een beeld van de huidige situatie en kan ik door middel van je vragen een idee vormen.

Daarna plannen we een digitale-afspraak zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Maak een afspraak