Bel direct
Interieuradvies retail

Bij het ontwerpen van een winkelruimte is het essentieel om een omgeving te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is waarbij ook de branding van het merk belangrijk is. Een goed ontworpen winkelinterieur kan niet alleen de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers verbeteren, maar ook een positieve indruk maken op klanten en bezoekers waarbij er ook meer omzet wordt gemaakt.

Ontdek de mogelijkheden! Online advies

Interieuradvies retail met de hulp van Huyze de Tulp

Een perfecte mix van functionaliteit en sfeer en branding

Met onze ervaring en oog voor detail, indeling en functionaliteit zorgen we voor een interieurontwerp dat de identiteit van je bedrijf weerspiegelt en een positieve impact heeft op zowel medewerkers als bezoekers.

Ook duurzaamheid kan meegenomen worden in het interieurontwerp. De ontwerper en opdrachtgevers kiezen voor milieuvriendelijke materialen en energie-efficiënte oplossingen. Dit draagt niet alleen bij aan het milieu, maar bevordert ook de gezondheid en het welzijn van de gebruikers en bezoekers.

Of je nu een historisch pand in het stadscentrum hebt of een nieuwbouw winkelpand, de interieurontwerper weet precies hoe de unieke kenmerken van jouw bedrijfsruimte geaccentueerd en verbeterd kunnen worden. Er wordt nauw samengewerkt met de opdrachtgevers om maatwerk oplossingen te bieden die perfect passen bij hun winkel- en bedrijfsformule.

Bekijk hier recente projecten

 • Restyling woonkamer Sassenheim zijkant

  Restyling woonkamer Sassenheim

  Er wordt een stuk bij de woning gebouwd met terrasdeuren en nu weten we eigenlijk niet zo goed hoe we onze woonkamer en keuken moeten inrichten. Wens: Rustige kleuren, warmte, plaats voor speelgoed en bij het nieuwe interieurontwerp graag ook een mooi lichtplan. De eettafel en stoelen willen we graag behouden.

 • Justin-5

  Office styling kantoor Amsterdam

  “De kantoorruimte is nogal donker en er is een akoestisch probleem wat we graag willen oplossen.“ In samenwerking met projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Door lichtere kleuren op de wanden met een gemêleerde moswand als eyecatcher op de achterwand, in …

 • Alphen-5

  Office styling Alphen a/d Rijn

  Aanleiding “De inrichting van deze ruimte is heel erg gedateerd en is toe aan een flinke opfrisser. De wens is een restyling in de Scandinavische sfeer.” In samenwerking met de projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Er is gewerkt met ovale vlakken in de vloer om […]

Online interieuradvies

Iedereen is uniek, net als elk interieur

Heb je geen tijd om langs te komen of ga je voor gemak? Ook digitaal is het mogelijk om stylingadvies te krijgen. Allereest plannen we een afspraak. Via de e-mail ontvang ik je vragen en als ondersteuning kun je wat foto’s van je huidige interieur meesturen. Zo krijg ik een beeld van de huidige situatie en kan ik door middel van je vragen een idee vormen.

Daarna plannen we een digitale-afspraak zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Maak een afspraak