Bel direct
Interieurontwerp Oegstgeest

Interieurontwerp Oegstgeest: Een mooi dorp vlakbij Leiden waar veel oude elementen met eigentijdse trends worden gecombineerd om een moderne sfeer te creëren. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je eigen woning, appartement of de hulp van een interieurontwerper.

Ontdek de mogelijkheden! Online advies

Interieurontwerp Oegstgeest met de hulp van Huyze de Tulp

Een mooie mix van historie en moderniteit

Interieurontwerp Oegstgeest weerspiegelt de geschiedenis van dit dorp vlakbij Leiden, met interieurontwerpers die historische elementen combineren met moderne trends om een eigentijdse sfeer te creëren.

De interieurs in Oegstgeest: woningen en bedrijven kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen, gecombineerd met hedendaagse accenten zoals staal en glas. Dit zorgt voor een sfeervol geheel, die toch strak en modern aanvoelt. Het behoud van oude details, zoals houten balken en klassieke raamkozijnen, wordt vaak gecombineerd met moderne designmeubels en kunst, zodat een spannend contrast ontstaat.

Daarnaast speelt duurzaamheid een grote rol in het interieurontwerp van Oegstgeest. De interieurontwerper kiest samen met de bewoners vaker voor milieuvriendelijke materialen en duurzame oplossingen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar draagt zeker ook bij aan het welzijn en de gezondheid van de bewoners.

Of je nu een oud pand hebt in het centrum, of een modern appartement, de interieurontwerper weet precies hoe ze de unieke details van je woning kan benadrukken en verbeteren. Ze heeft een nauwe samenwerking met haar klanten om oplossingen op maat te bieden die perfect passen bij hun levensstijl en ideeën.

Bekijk hier recente projecten

 • Restyling woonkamer Sassenheim zijkant

  Restyling woonkamer Sassenheim

  Er wordt een stuk bij de woning gebouwd met terrasdeuren en nu weten we eigenlijk niet zo goed hoe we onze woonkamer en keuken moeten inrichten. Wens: Rustige kleuren, warmte, plaats voor speelgoed en bij het nieuwe interieurontwerp graag ook een mooi lichtplan. De eettafel en stoelen willen we graag behouden.

 • Justin-5

  Office styling kantoor Amsterdam

  “De kantoorruimte is nogal donker en er is een akoestisch probleem wat we graag willen oplossen.“ In samenwerking met projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Door lichtere kleuren op de wanden met een gemêleerde moswand als eyecatcher op de achterwand, in …

 • Alphen-5

  Office styling Alphen a/d Rijn

  Aanleiding “De inrichting van deze ruimte is heel erg gedateerd en is toe aan een flinke opfrisser. De wens is een restyling in de Scandinavische sfeer.” In samenwerking met de projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Er is gewerkt met ovale vlakken in de vloer om […]

Online interieuradvies

Iedereen is uniek, net als elk interieur

Heb je geen tijd om langs te komen of ga je voor gemak? Ook digitaal is het mogelijk om stylingadvies te krijgen. Allereest plannen we een afspraak. Via de e-mail ontvang ik je vragen en als ondersteuning kun je wat foto’s van je huidige interieur meesturen. Zo krijg ik een beeld van de huidige situatie en kan ik door middel van je vragen een idee vormen.

Daarna plannen we een digitale-afspraak zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Maak een afspraak