Bel direct

Interieurdesign Voorhout

Interieurdesign in Voorhout. Een plaats waar klassieke stijlen en moderne trends samensmelten tot een tijdloze sfeer. Of je nu inspiratie zoekt voor je eigen huis of de hulp van een professional nodig hebt, ik sta voor je klaar.

Ontdek de mogelijkheden! Online advies

Interieurdesign Voorhout met de hulp van Huyze de Tulp

Een perfecte mix van historie en moderniteit

Het interieurdesign in Voorhout weerspiegelt de rijke geschiedenis van de plaats, met veel ontwerpers die traditionele elementen combineren met hedendaagse trends om een tijdloze esthetiek te creëren.

De interieurs in Voorhoutse woningen en bedrijven kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen, gecombineerd met moderne accenten zoals metalen en glas. Dit zorgt voor een warme, uitnodigende sfeer die toch strak en modern aanvoelt. Het behoud van originele architectonische details, zoals houten balken en klassieke raamkozijnen, wordt vaak gecombineerd met minimalistische meubels en kunstwerken, waardoor een spannend contrast ontstaat.

Duurzaamheid is een kernwaarde in het interieurdesign, ook in Voorhout. De ontwerper en bewoners kiezen bewust voor milieuvriendelijke materialen en energiezuinige oplossingen, wat niet alleen de aarde ten goede komt, maar ook bijdraagt aan het welzijn en de gezondheid van de bewoners.

Of je nu een charmant historisch pand bezit of een eigentijds appartement aan de rand van het dorp hebt, de interieurdesigner in Voorhout begrijpt hoe ze de unieke kwaliteiten van jouw ruimte kan benadrukken en verbeteren. Ze werkt samen met de klanten om op maat gemaakte oplossingen te creëren die perfect aansluiten bij hun persoonlijke levensstijl en esthetische voorkeuren.

Bekijk hier recente projecten

 • Restyling woonkamer Sassenheim zijkant

  Restyling woonkamer Sassenheim

  Er wordt een stuk bij de woning gebouwd met terrasdeuren en nu weten we eigenlijk niet zo goed hoe we onze woonkamer en keuken moeten inrichten. Wens: Rustige kleuren, warmte, plaats voor speelgoed en bij het nieuwe interieurontwerp graag ook een mooi lichtplan. De eettafel en stoelen willen we graag behouden.

 • Justin-5

  Office styling kantoor Amsterdam

  “De kantoorruimte is nogal donker en er is een akoestisch probleem wat we graag willen oplossen.“ In samenwerking met projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Door lichtere kleuren op de wanden met een gemêleerde moswand als eyecatcher op de achterwand, in …

 • Alphen-5

  Office styling Alphen a/d Rijn

  Aanleiding “De inrichting van deze ruimte is heel erg gedateerd en is toe aan een flinke opfrisser. De wens is een restyling in de Scandinavische sfeer.” In samenwerking met de projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Er is gewerkt met ovale vlakken in de vloer om […]

Odilia van der Werf - Interieurdesign Voorhout

Online interieuradvies - interieurdesign Voorhout

Iedereen is uniek, net als elk interieur

Heb je geen tijd om langs te komen of ga je voor gemak? Ook digitaal is het mogelijk om stylingadvies te krijgen. Allereest plannen we een afspraak. Via de e-mail ontvang ik je vragen en als ondersteuning kun je wat foto’s van je huidige interieur meesturen. Zo krijg ik een beeld van de huidige situatie en kan ik door middel van je vragen een idee vormen.

Daarna plannen we een digitale-afspraak zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Maak een afspraak