Bel direct
Interieuradvies Noordwijk

Interieuradvies Noordwijk: Een locatie waar klassieke elementen harmonieus samengaan met moderne trends om een tijdloze sfeer te vormen. Of je nu inspiratie zoekt voor je eigen woning of behoefte hebt aan professionele begeleiding, hier krijg je deskundig advies en creatieve oplossingen die volledig aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en wensen.

Ontdek de mogelijkheden! Online advies

Interieuradvies Noordwijk met de hulp van Huyze de Tulp

Een combinatie van geschiedenis en modern

Het interieuradvies in Noordwijk: weerspiegelt de rijke geschiedenis van deze badplaats, waarbij de ontwerper klassieke elementen combineert met moderne trends om een tijdloze sfeer te creëren.

De interieurs van zowel woningen als bedrijven worden gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen, in combinatie met moderne accenten zoals staal en glas. Hierdoor ontstaat een warme en uitnodigende sfeer die tegelijkertijd strak en modern aanvoelt. Het behouden van originele details, zoals houten balkenplafonds en klassieke kozijnen wordt vaak benadrukt door daarnaast gebruik te maken van designmeubels en mooie kunstwerken, wat resulteert in een boeiend contrast.

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in interieuradvies, ook in Noordwijk. Zowel de ontwerper als de bewoners geven de voorkeur aan milieuvriendelijke materialen en energiezuinige oplossingen. Dit is gunstig voor zowel het milieu als de gezondheid en het welzijn van de bewoners.

Of je nu een historisch pand bezit of een modern appartement hebt, de interieurontwerper weet precies hoe ze de unieke kenmerken van je ruimte kan accentueren en verbeteren. Door nauw samen te werken met klanten, biedt ze op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij hun levensstijl en esthetische voorkeuren.

Bekijk hier recente projecten

 • Restyling woonkamer Sassenheim zijkant

  Restyling woonkamer Sassenheim

  Er wordt een stuk bij de woning gebouwd met terrasdeuren en nu weten we eigenlijk niet zo goed hoe we onze woonkamer en keuken moeten inrichten. Wens: Rustige kleuren, warmte, plaats voor speelgoed en bij het nieuwe interieurontwerp graag ook een mooi lichtplan. De eettafel en stoelen willen we graag behouden.

 • Justin-5

  Office styling kantoor Amsterdam

  “De kantoorruimte is nogal donker en er is een akoestisch probleem wat we graag willen oplossen.“ In samenwerking met projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Door lichtere kleuren op de wanden met een gemêleerde moswand als eyecatcher op de achterwand, in …

 • Alphen-5

  Office styling Alphen a/d Rijn

  Aanleiding “De inrichting van deze ruimte is heel erg gedateerd en is toe aan een flinke opfrisser. De wens is een restyling in de Scandinavische sfeer.” In samenwerking met de projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Er is gewerkt met ovale vlakken in de vloer om […]

Online interieuradvies

Iedereen is uniek, net als elk interieur

Heb je geen tijd om langs te komen of ga je voor gemak? Ook digitaal is het mogelijk om stylingadvies te krijgen. Allereest plannen we een afspraak. Via de e-mail ontvang ik je vragen en als ondersteuning kun je wat foto’s van je huidige interieur meesturen. Zo krijg ik een beeld van de huidige situatie en kan ik door middel van je vragen een idee vormen.

Daarna plannen we een digitale-afspraak zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Maak een afspraak