Bel direct
Interieuradvies Katwijk

Interieuradvies Katwijk: Een plek waar klassieke elementen harmonieus samensmelten met moderne trends om een tijdloze sfeer te creëren. Of je nu inspiratie zoekt voor je eigen huis of de hulp van een professional nodig hebt, hier vind je deskundig advies en creatieve oplossingen die naadloos aansluiten bij jou persoonlijke stijl en wensen.

Ontdek de mogelijkheden! Online advies

Interieuradvies Katwijk met de hulp van Huyze de Tulp

Een prachtige mix van geschiedenis en modern

Interieuradvies Katwijk: Hier weerspiegelt de rijke geschiedenis van de badplaats, waarbij de ontwerper traditionele elementen combineert met hedendaagse trends om een tijdloze sfeer te creëren.

De interieurs van de woningen en bedrijven kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen, gecombineerd met moderne accenten zoals metaal en glas. Dit resulteert in een warme, uitnodigende sfeer die tegelijkertijd strak en modern aanvoelt. Het behoud van originele architectonische details, zoals houten balken en klassieke raamkozijnen, wordt vaak gecombineerd met minimalistische meubels en kunstwerken, waardoor een boeiend contrast ontstaat.

Duurzaamheid speelt inderdaad een cruciale rol in het interieuradvies, ook in Katwijk. Ontwerpers en bewoners kiezen steeds vaker voor milieuvriendelijke materialen en energie-efficiënte oplossingen. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar bevordert ook de gezondheid en het welzijn van de bewoners.

Of het nu gaat om een historisch pand of een modern appartement, interieurdesigners weten precies hoe ze de unieke karakteristieken van een ruimte kunnen accentueren en verbeteren. Ze werken nauw samen met hun klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect passen bij hun levensstijl en esthetische voorkeuren. Door te kiezen voor duurzame opties, creëren ze niet alleen een stijlvolle en comfortabele leefomgeving, maar dragen ze ook bij aan een groenere toekomst.

Bekijk hier recente projecten

 • Restyling woonkamer Sassenheim zijkant

  Restyling woonkamer Sassenheim

  Er wordt een stuk bij de woning gebouwd met terrasdeuren en nu weten we eigenlijk niet zo goed hoe we onze woonkamer en keuken moeten inrichten. Wens: Rustige kleuren, warmte, plaats voor speelgoed en bij het nieuwe interieurontwerp graag ook een mooi lichtplan. De eettafel en stoelen willen we graag behouden.

 • Justin-5

  Office styling kantoor Amsterdam

  “De kantoorruimte is nogal donker en er is een akoestisch probleem wat we graag willen oplossen.“ In samenwerking met projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Door lichtere kleuren op de wanden met een gemêleerde moswand als eyecatcher op de achterwand, in …

 • Alphen-5

  Office styling Alphen a/d Rijn

  Aanleiding “De inrichting van deze ruimte is heel erg gedateerd en is toe aan een flinke opfrisser. De wens is een restyling in de Scandinavische sfeer.” In samenwerking met de projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Er is gewerkt met ovale vlakken in de vloer om […]

Online interieuradvies

Iedereen is uniek, net als elk interieur

Heb je geen tijd om langs te komen of ga je voor gemak? Ook digitaal is het mogelijk om stylingadvies te krijgen. Allereest plannen we een afspraak. Via de e-mail ontvang ik je vragen en als ondersteuning kun je wat foto’s van je huidige interieur meesturen. Zo krijg ik een beeld van de huidige situatie en kan ik door middel van je vragen een idee vormen.

Daarna plannen we een digitale-afspraak zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Maak een afspraak