Bel direct
Interieurdesign Sassenheim

Interieurdesign in Sassenheim. Een dorp midden in de bollenstreek, waar veel traditionele elementen met hedendaagse trends worden gecombineerd om een tijdloze uitstraling te creëren. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je eigen woning of de hulp nodig bent van een professional.

Ontdek de mogelijkheden! Online advies

Interieurdesign Sassenheim met de hulp van Huyze de Tulp

Een perfecte mix van historie en moderniteit

Het interieurdesign in Sassenheim weerspiegelt de charmante en historische ambiance van het dorp, met ontwerpers die traditionele elementen combineren met hedendaagse trends om een tijdloze sfeer te creëren.

De interieurs in Sassenheimse woningen en bedrijven kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen, in combinatie met moderne elementen zoals staal en glas. Dit zorgt voor een warme uitnodigende sfeer die toch strak en eigentijds aanvoelt. Het boud van originele details, zoals houten balken en klassieke deur- en raamkozijnen, wordt vaak gecombineerd met designmeubels en kunstwerken, waardoor een spannend contrast ontstaat.

Daarnaast speelt duurzaamheid een grote rol in het interieurdesign. De ontwerper en bewoners kiezen voor milieuvriendelijke materialen en energie-efficiënte oplossingen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar draagt ook bij aan de gezondheid en het welzijn van de bewoners.

Of je nu een historisch pand in de binnenstad hebt of een modern appartement aan de rand van de stad, de interieurdesigners in Haarlem weten precies hoe ze de unieke karakteristieken van je ruimte kunnen accentueren en verbeteren. Ze werkt nauw samen met haar klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect passen bij hun levensstijl en esthetische voorkeuren.

Bekijk hier recente projecten

 • Restyling woonkamer Sassenheim zijkant

  Restyling woonkamer Sassenheim

  Er wordt een stuk bij de woning gebouwd met terrasdeuren en nu weten we eigenlijk niet zo goed hoe we onze woonkamer en keuken moeten inrichten. Wens: Rustige kleuren, warmte, plaats voor speelgoed en bij het nieuwe interieurontwerp graag ook een mooi lichtplan. De eettafel en stoelen willen we graag behouden.

 • Justin-5

  Office styling kantoor Amsterdam

  “De kantoorruimte is nogal donker en er is een akoestisch probleem wat we graag willen oplossen.“ In samenwerking met projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Door lichtere kleuren op de wanden met een gemêleerde moswand als eyecatcher op de achterwand, in …

 • Alphen-5

  Office styling Alphen a/d Rijn

  Aanleiding “De inrichting van deze ruimte is heel erg gedateerd en is toe aan een flinke opfrisser. De wens is een restyling in de Scandinavische sfeer.” In samenwerking met de projectinrichters Turk en van Rossum uit Noordwijkerhout is dit stylingplan door Huyze de Tulp gemaakt. Er is gewerkt met ovale vlakken in de vloer om […]

Online interieuradvies

Iedereen is uniek, net als elk interieur

Heb je geen tijd om langs te komen of ga je voor gemak? Ook digitaal is het mogelijk om stylingadvies te krijgen. Allereest plannen we een afspraak. Via de e-mail ontvang ik je vragen en als ondersteuning kun je wat foto’s van je huidige interieur meesturen. Zo krijg ik een beeld van de huidige situatie en kan ik door middel van je vragen een idee vormen.

Daarna plannen we een digitale-afspraak zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Maak een afspraak