Bel direct
Over Odilia en Huyze de Tulp

Als geboren Friezin ben ik op mijn 26e verhuisd naar Noordwijkerhout waar ik ben gaan samenwonen met mijn partner. Na enige verhuizingen zijn we terecht gekomen in Voorhout waar we met veel plezier wonen. De streek waar o.a. tulpen groeien en bloeien in de maanden maart, april en mei. Hier komt het logo van Huyze de Tulp vandaan; een teken van liefde voor deze streek en de tulpen.

Interieuradvies en styling

Vanuit de opleiding Mode en Kleding was ik veel bezig met stoffen, kleuren en vormgeving. Schuiven met meubels vond ik heerlijk. De ruimte observeren, passen en meten, neerzetten en combineren. Ik kreeg er geen genoeg van. Het ontwerpen en uitdenken van ideeën werd een echte passie.

Met de kennis van mijn opleiding als basis, met grote stoffen- en materialenkennis in de textielbranche en de drive om te ontwerpen heb ik de opleiding Binnenhuisarchitectuur gevolgd, waarna ik nog vele andere trainingen en cursussen heb gevolgd om up to date te blijven met mijn kennis en vaardigheden.

Mijn passie zette ik in 2008 om naar werkelijkheid toen ik met veel plezier mijn eigen bedrijf startte: Huyze de Tulp. Ontstaan vanuit liefde voor wonen en interieur in combinatie met het willen helpen van mensen bij het vinden van de juiste sfeer in hun huis, of bedrijf.

Persoonlijkheid en eigenheid zijn voor mij een belangrijk uitgangspunt.

Odilia juli 2024

Mijn missie

Een omgeving creëren waarin je graag wilt verblijven is mijn doel bij elk project waaraan ik werk. De plek waar je je prettig voelt en echt thuiskomt. Ik neem jou alle ergernissen, stress en tijd uit handen bij het zoeken naar meubels, lampen, een vloer of gordijnen.

Ik ben degene die jou begrijpt en de vertaalslag maakt naar het interieurontwerp. Hierbij houd ik rekening met het feit dat het er mooi uit moet zien, maar tegelijkertijd functioneel moet zijn.

Over mij inspiratie

Inspiratie

Ik laat me graag inspireren door wat ik zie op vakantie, in musea en magazines of in de natuur.

Frank Loyd Wright is ook een grote inspiratiebron. Hij heeft prachtige gebouwen en huizen ontworpen, maar ook als interieurdesigner heeft hij heel veel moois gemaakt.

Portfolio

Laat u hier inspireren door een greep uit al onze uitgevoerde opdrachten, van klein tot groot. Of het nu gaat om een kleuradvies, indelingsadvies en meubeladvies of een compleet interieuradvies. Voor de zakelijke markt en particulieren woonhuizen.

Over mij inspiratie

Inspiratie

Ik laat me graag inspireren door wat ik zie op vakantie, in musea en magazines of in de natuur.

Frank Loyd Wright is ook een grote inspiratiebron. Hij heeft prachtige gebouwen en huizen ontworpen, maar ook als interieurdesigner heeft hij heel veel moois gemaakt.

Huyze de Tulp heeft met onderstaande bedrijven een samenwerking:

framewell

Framewell

Bij Framewell kun je terecht voor mooie lijsten van goede kwaliteit. Je foto's en artwork verdienen een mooi kader. Weet je zelf niet hoe je een mooie fotowand kunt maken? Dat is bij dit bedrijf geen probleem; ze hebben op hun site ook kant en klare fotowanden.