Als geboren en getogen Friezin ben ik op mijn 26e verhuisd naar Noordwijkerhout, voor de liefde.
Samen met mijn partner woon ik in Voorhout, in de mooie Bollenstreek. De streek waar o.a. tulpen groeien en bloeien in de maanden maart, april en mei. Hier komt het logo van Huyze de Tulp vandaan; een teken van liefde voor deze streek en de tulpen.

Interieuradvies en styling

Vanuit de opleiding Mode en Kleding was ik veel bezig met stoffen, kleuren en vormgeving.
Schuiven met meubels vond ik heerlijk. De ruimte observeren, passen en meten, neerzetten en combineren. Ik kreeg er geen genoeg van. Het ontwerpen en uitdenken van ideeën werd een echte passie.
Met de kennis van mijn opleiding als basis, met grote stoffen- en materialenkennis in de textielbranche, en de drive om te ontwerpen heb ik de opleiding Binnenhuisarchitectuur gevolgd.

Mijn passie zette ik in 2008 om naar werkelijkheid toen ik met veel plezier mijn eigen bedrijf startte: Huyze de Tulp. Ontstaan vanuit liefde voor wonen en interieur in combinatie met het willen helpen van mensen bij het vinden van de juiste sfeer in hun huis, of bedrijf.
Persoonlijkheid en eigenheid zijn voor mij een belangrijk uitgangspunt.

Inspiratie

Ik laat me graag inspireren door wat ik zie op vakantie, in musea en magazines of in de natuur.
Frank Loyd Wright is ook een grote inspiratiebron. Hij heeft prachtige gebouwen en huizen ontworpen, maar ook als interieurdesigner heeft hij heel veel moois gemaakt.

Mijn missie

Van jouw huis een thuis maken. De plek waar je je prettig voelt en echt thuiskomt. Ik neem jou alle ergernissen, stress en tijd uit handen bij het zoeken naar meubels, lampen, een vloer of gordijnen.
Ik ben degene die jou begrijpt en de vertaalslag maakt naar het interieurontwerp. Hierbij houd ik rekening met het feit dat het er mooi uit moet zien, maar tegelijkertijd functioneel moet zijn.

Iedereen is uniek, net als elk interieur