Stylish Speelgoed

Stylish speelgoed Cubebot

Kinderspeelgoed en -accessoires kom je steeds meer tegen in conceptstores. Ze doen het erg goed in deze winkels omdat het perfect past bij kleding, accessoires én woonaccessoires. Niet geheel vreemd, want naast kwaliteit, ontwerp en originaliteit moet het ook nog eens perfect in het interieur passen van de ouders van nu. Wie wil nu niet ‘stylish’ verantwoord speelgoed?!


Kortom…vind jij het belangrijk dat het speelgoed van je kind in je interieur past? Kies dan voor blank houten speelgoed. Het is vaak eenvoudig van design, tijdloos, neutraal, milieuvriendelijk en duurzaam. Bovendien ziet het er vaak erg mooi uit.

Er zijn tegenwoordig hele leuke nostalgisch ogende metalen loop- en trapauto’s. Ziet er erg mooi uit én je hebt gelijk een eyecatcher in het interieur.
Geïnspireerd geraakt door mijn column en vind je het een toegevoegde waarde in jou interieur? Ga snel naar de winkel en kijk wat er bij jou kind en interieur past. Ik wens jouw kind er veel stylish verantwoord speelplezier mee 😀

Disclaimer

Petra van den Berg/pH vitaal (verder te noemen pH vitaal) besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid van alle informatie op deze website. Het betreft mijn persoonlijke visie op een gezonde leefstijl en is niet bedoeld als vervanging van begeleiding door een therapeut of arts. pH vitaal is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. pH vitaal kan hiervoor dan ook niet aansprakelijk worden gesteld. Op de inhoud van deze website rust auteursrecht. De inhoud mag, op welke wijze dan ook, niet worden openbaar gemaakt of verspreid zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van pH vitaal.