Bel direct

Aanleiding

“Wij zijn niet meer blij met onze inrichting, maar weten niet precies hoe te vernieuwen”

Het werd na vele jaren tijd dat er een frisse wind door het interieur werd gehaald. De vouwgordijnen waren toe aan vernieuwing, de vloer werd slecht en kleur mocht zijn intrede doen. De bewoners hadden geen idee hoe ze dit konden bedenken. Aan mij de taak om hun wensen om te zetten in een plan en het uiteindelijk te realiseren.

Kernwoorden:

Vernieuwend, kleur, rustig, verfrissend

Voor

Na

Resultaat

De meubelopstelling in de woonkamer is met het behoud van de hoekbank een vast gegeven. Op deze manier maken we optimaal gebruik van de ruimte. Ik heb kleur en een mooi karpet met bijzettafels toegevoegd om er een geheel van de maken.

Bij het bestaande tv-meubel en de hoekbank heb ik enkele wandplanken toegevoegd met aan beide kanten wandlampjes voor betere verlichting en meer sfeer. Met een apart zithoekje is een plek gecreëerd waar je heerlijk kunt lezen.

De eettafel is zwart geverfd staat nu in het verlengde van de woonkamer zodat de eetkamer veel ruimer wordt. Met de nieuwe eetkamerstoelen, inclusief blank houten poten, is het een goede match. De kozijnen zijn net als de eettafel zwart geverfd. Dit zorgt voor een stoerdere look in het interieur. Door de verlichtingsarmaturen bij het tv-meubel in het zwart te kiezen is er eenheid ontstaan.