Bel direct

Aanleiding

“Wij zijn op zoek naar een nieuwe look voor ons interieur”

De bewoonster was klaar met de Riviera Maison stijl en toe aan een nieuwe interieurlook. Ze wilde het stoerder met kleur en daarbij een grote wand met fotobehang. Een interieur met het gevoel van een warme deken. De wens voor een mooie haardpartij was er ook. Met behoud van bank en gordijnen ben ik aan de slag gegaan met mijn advies.

Kernwoorden

Stoer, kleur en warmte

Voor

Na

Resultaat

Bij deze opdracht ben ik uitgegaan van de bestaande blank eiken houten vloer en de grijze bank. Dit was een prachtige basis voor de rest.

Door de bank anders in de woonkamer te zetten en de tv-wand met daarnaast een haardpartij (bekleed met leistein) te realiseren is eigenlijk het grootste statement gemaakt. Door deze verandering lijkt de woonkamer veel groter en rustiger.

De kozijnen zijn zwart geverfd wat een stoerdere uitstraling met zich meebrengt.

Het karpet bij de bank kadert de ruimte en dit zorgt ervoor dat het een eenheid wordt die warm en sfeervol is. Met het prachtige fotobehang is deze zithoek helemaal af.

Het kleurgebruik is warm maar rustig. Een mooie zandgrijze basiskleur op de muren bij de zithoek en als accentkleur grijsblauw.
Bij de eethoek is een kader op de muur gemaakt met een mooie warme groentint. Dit kader zorgt voor een sfeervolle eethoek en het blank houten tafelblad zorgt voor aansluiting bij de stijl van de zithoek.