Bel direct

Aanleiding

“Het interieur is heel gedateerd en past niet meer bij ons”

De bewoners verschilden zoveel van woonstijlen dat ze er samen niet uitkwamen. Ook vonden ze het lastig om voor het grote gezin genoeg ruimte te creëren om gezellig samen te kunnen zijn. Een fijne loungeplek was zeer belangrijk. De eethoek mocht wel wat kleiner zijn. Wel moest er opbergmogelijkheid zijn voor speelgoed en andere spullen.


Resultaat

Een modern en warm eigentijds interieur, waar de nadruk ligt op de zithoek en waar ook een plekje is om te eten. Ook is er rekening mee gehouden dat er opbergmogelijkheid is voor speelgoed in de klepbank bij de eettafel. Achter de loungebank is er een lambrisering gemaakt, met daarboven een wand beplakt met zelfklevende leren wandpanelen  met een originele houten mandala als eyecatcher. De keukenfrontjes zijn gewrapt in een rustige kleur en de inbouwapparatuur is vervangen.

Ook zijn er diverse bovenkasten verwijderd en is er een kastenwandmeubel op maat gemaakt vanaf de keuken naar de televisiehoek, zodat er een eenheid in het interieur komt en het de totale ruimte met elkaar verbind en groter doet lijken.” Als raambekleding heb ik gekozen voor verticale jaloezieën zodat de bewoners de deur naar het terras ook op een makkelijke manier kunnen gebruiken. Bijna alle materialen die gebruikt zijn in het televisie- programma zijn gesponsord door Karwei.