Bel direct

Aanleiding

Nadat onze kinderen zijn uitgevlogen hebben we zin om ons interieur een flinke boost te geven. De keuken hebben we uitgezocht, maar verder hebben we geen idee hoe we ons interieur vorm kunnen geven. Kun jij ons helpen om dit te realiseren?

In dit interieur ontbrak het aan een goed kleurenplan en ook de keuze van het meubilair kon een upgrade gebruiken, want ook daar miste het verband. De wens van de bewoners was: landelijk, warm en een tikje stoer.

Moodboard

Ontwerp

Resultaat

In dit 2D interieurontwerp heb ik door middel van een roomdivider de ruimte opgesplitst in een eetruimte en een living. Voorheen stond de bank los in de ruimte stond waardoor het erg rommelig oogde. Door deze divider heb ik gelijk ook de functies in de ruimte duidelijk zichtbaar gemaakt. Het kleur- en stylingplan moest worden aangepast op de bestaande houten vloer en de nieuw aangekochte keuken. Door te kiezen voor een rustige basis met 2 accentkleuren en een neutraal behang met een natuurlijk dessin, heb ik getracht om een fijne thuisbasis te creëren. Inmiddels is dit plan gerealiseerd en de bewoners vinden het heerlijk om in dit interieur thuis te komen en te genieten.