Bel direct

Aanleiding

“Wij gaan volgend jaar onze begane grond verbouwen en hebben advies nodig omtrent de keukenopstelling en een mooi en praktisch indelingsplan voor de woonkamer en eettafel.”

De doorloop van de keuken naar de woonkamer is betrekkelijk smal. Dit maakt het voor de bewoners lastig om voor de nieuwe keuken en eettafel opstelling een passend indelingsplan te maken. Daarnaast willen ze graag een zithoek die de mogelijkheid bied tot meer zitplekken en een kastenwand op maat voor de woonkamer én de hal.

Moodboards

Ontwerp

Resultaat

In dit ontwerp heb ik gekozen voor een royale loungebank met daarbij een losse fauteuil met een draaipoot. In de bestaande meubel opstelling staat het tv-meubel aan de lange wand in de woonkamer. Door de tv op de korte wand te plaatsen wordt er een gezellige zithoek gecreëerd en zijn er toch ook voldoende zitplaatsen.

In het keukengedeelte heb ik gekozen voor een lang aanrecht met daartegenover een apparatuurwand en een kleine coffee corner waar je even snel een kopje koffie kunt drinken en je mail kunt checken. Als eettafel de Blop van Studio Henk die ervoor zorgt dat er voldoende doorloop mogelijkheid is van de woonkamer naar de keuken en vice versa met daarbij zwarte eetkamerstoelen van Made.com.