Bel direct

Aanleiding

“Wij hebben een huis gekocht, maar de indeling is niet naar onze wens”

Deze jaren ’70 woning was nadat de woning was gebouwd niet meer aangepast aan de huidige wensen. De keuken was gedateerd en ook de indeling niet passend bij de wens van de bewoners met bestaand meubilair.

Kernwoorden

Kleur, andere indeling passend bij de bewoners

Voor

Na

Resultaat

De basis van de woning was goed. Het miste kleur en warmte. De keuken en indeling van de woonkamer liet te wensen over. Door de steunmuren te verlengen kon ik de totale ruimte functioneel opsplitsen in een tv-hoek, zithoek en een eethoek met aangrenzend de hoogglans witte keuken met eikenhouten geolied aanrechtblad van Kvik.

Op de muur heb ik gekozen voor een diepe donkerblauwe muurverf van Flexa in combinatie met witte plinten. De raamkozijnen zijn in zwart geverfd om een wat stoere uitstraling te creëren. Het houten schrotenplafond heb ik bewust niet geverfd omdat dit zorgt voor warmte en gezelligheid.

Om het stoere, industriële karakter door te voeren heb ik voor de vloer bewust gekozen voor een grote PVC vloertegel in grijze betonlook van Decorette. Deze vloer straalt rust uit is neutraal en maakt de ruimte groter. Daarnaast is de grijze tint een goede tegenhanger voor het houten plafond.