Bel direct

Aanleiding

“Vanaf het moment dat ik dit appartement heb gekocht ben ik bij Ikea gaan shoppen en sindsdien heb ik in dit interieur helemaal niets meer veranderd. Dit is inmiddels ruim 15 jaar geleden. Het wordt nu tijd voor een hele frisse wind.”

Deze ruime woonkamer met gedateerde keuken is echt toe aan een opfrisbeurt. De bewoonster heeft zelf geen idee hoe ze dit moet aanpakken en vind het lastig om kleuren, materialen en dan ook nog een praktische indeling te bedenken. Daarvoor heeft ze mij benaderd om samen met haar hier een mooi plan voor te gaan ontwerpen.

Moodboard

Ontwerp

Resultaat

Voor dit advies mocht ik een 3D ontwerp maken, omdat de bewoonster het lastig vond om de ruimte te kunnen bekijken als het wel een 2D ontwerp zou zijn. Op deze manier is het mogelijk om in de woonkamer te staan en te zien hoe de verhoudingen tussen de meubels en de keuken daadwerkelijk zijn. Ook de kleuren en stijl van de gekozen meubels zijn op deze manier goed te vertalen naar de werkelijkheid. Ondersteund met kleurstalen en andere materialen zoals de vloer en gordijnen, keukenfronten etc. is er een mooi interieurplan ontstaan.