Klaar voor de zomer

Bloempotserie-Greenville-Blog-1030×687-web

Afgelopen weekend was het eerste echte weekend waarop het buitenleven weer centraal stond. We konden heerlijk van de zon genieten. Bijpraten met familie, lekker eten en drinken. Gezelligheid ten top. En wat is het dan fijn als je tuin dan klaar is voor de zomer. 

Ik kan je vertellen dat dat bij ons nog niet helemaal het geval was. Onze potplanten hadden een flinke opknapbeurt nodig. Bloempotten die toch wat foezelig beginnen te worden, planten die gesnoeid en verpot moeten worden. Het zijn allerlei klusjes die ik liever uitstel. Achteraf gezien was het beter geweest om toch eerder aan de slag te gaan, maar ja. Zo gaat het nu eenmaal…Afgelopen dagen ben ik dus maar aan de slag gegaan met snoeischaar en potgrond om de tuin toch echt helemaal klaar te maken. Vervolgens de potten schoongemaakt met een sopje. Zo…daar knapten ze van op!!!

Nu het klaar is en áls de volgende ‘mooi weer week’ zich aandient, kan ik gaan genieten van een mooi opgeruimd terras met keurig opgepotte en gesnoeide planten in een ‘bijna’ nette tuin! (werk blijft er natuurlijk altijd…:-D)

Veel plezier dit voorjaar en komende zomer!

Fotobron: www.huisentuinwebshop.nl

Disclaimer

Petra van den Berg/pH vitaal (verder te noemen pH vitaal) besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid van alle informatie op deze website. Het betreft mijn persoonlijke visie op een gezonde leefstijl en is niet bedoeld als vervanging van begeleiding door een therapeut of arts. pH vitaal is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. pH vitaal kan hiervoor dan ook niet aansprakelijk worden gesteld. Op de inhoud van deze website rust auteursrecht. De inhoud mag, op welke wijze dan ook, niet worden openbaar gemaakt of verspreid zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van pH vitaal.