Impressie showUP

showUP

Gisteren, zondag 4 februari, ben ik naar Haarlemmermeer Expo geweest om een bezoek te brengen aan de beurs: showUP. Dit is een vakbeurs waar van alles te vinden is op het gebied van woonaccessoires, meubels en gifts. De beurs wordt bezocht door inkopers van woon- en kadowinkels, webwinkels, conceptstores, maar ook voor mij als interieurontwerper/stylist is dit een hele leuke beurs om inspiratie op te doen.


Er waren heel veel leuke stands met mooie woonaccessoires en gifts. Wat opviel was dat bedrijven vanuit Scandinavië goed vertegenwoordigd waren om hun mooie producten te tonen. Simpel en mooi van vormgeving en vaak gemaakt van pure materialen. Dit spreekt mij enorm aan.

Ook producten gemaakt van gerecyclede blikje, petflessen etc. kon je vinden op dit showUP event. Leuk van vormgeving en natuurlijk goed voor het milieu.

Qua kleur kwam ik veel wit, blauwtinten, aubergine, oker en natuurlijk zwart/wit combinaties tegen. En ik durf te wedden dat de kleur aubergine erg upcoming is in de woonbranche, maar ook in de kledingbranche kunnen we er denk ik later dit jaar niet meer omheen. Prachtig in combinatie met heel veel andere mooie kleuren, zoals blauw, oker, groen, poederroze, grijs en ga zo maar door…

De botanical woonstijl blijft nog steeds doorgaan. We kunnen in onze interieurs niet meer om kamerplanten heen. Deze zijn een must in elk interieur.

Prachtige wollen kussens en plaids heb ik gezien bij Malagoon en Natural Luxury waar ze ook hele mooie schapenvachten hadden in prachtige grijstinten.

En natuurlijk, niet te vergeten was er het mooie grote fotobehang op de muur van KEK Amsterdam is een aanrader voor elk interieur. Zoveel mooie stijlen. Je hebt gelijk een eyecatcher in huis als je hiervoor kiest.

Kortom: Ik heb genoten van de beurs. En ben nu al benieuwd naar de volgende editie van de showUP in het najaar!

Disclaimer

Petra van den Berg/pH vitaal (verder te noemen pH vitaal) besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid van alle informatie op deze website. Het betreft mijn persoonlijke visie op een gezonde leefstijl en is niet bedoeld als vervanging van begeleiding door een therapeut of arts. pH vitaal is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. pH vitaal kan hiervoor dan ook niet aansprakelijk worden gesteld. Op de inhoud van deze website rust auteursrecht. De inhoud mag, op welke wijze dan ook, niet worden openbaar gemaakt of verspreid zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van pH vitaal.